Hjælpetekst - Valg af byggeform


Hvis du har problemer med at finde den rigtige byggeform, vil du herunder kunne finde de nødvendige oplysninger der skal til for at kunne vælge den rigtige byggeform. Der vil være en kort beskrivelse og tre billeder af hver byggeform herunder. For at se billederne i stor størrelse kan du klikke på dem og den enkelte billedserie som består af 3 billeder vil vises i et større format.

TILBAGE TIL BESTILLINGEN

B3 B5 B14 B34 B35B3 kaldes en fodmotor, den har monteret to føder med i alt 4 monteringshuller, til gennemgående bolte. Den er monteret med en lukket flange i aksel enden. Den bruges tit i forbindelse med montering af remskrive, tandhjulstræk.

B5 kaldes en flangemotor, den er monteret med en stor flange, der er 4 monteringshuller i flangen til gennemgående bolte. Ved de større motorer kan der være flere end 4 monteringshuller. Den kan være monteret på evt. gear, pumper.

B14 kaldes for en flangemotor, her er der tale om en lille flange med 4 monteringshuller. De fire monterings huller er med indvendig gevind i flangen. Den minder om en B5, men husk altid B14 er monteret med en mindre flange og gevind i montering hullerne. Den kan evt. anvendes til mindre gear, pumper.

B34 er en kombination af en B3 og B14. Det er en B14 motor med lille flange som også har monteret to føder som en B3 fodmotor. Den kan evt. anvendes til mindre oliepumper og oliekølere.

B35 er en kombination af en B3 og en B5. Det er en B5 motor med stor flange som også har monteret to fødder som en B3 fodmotor. Den kan evt. anvendes til stører oliepumper og oliekølere.